17 januari 2012 is de dag dat de Diepenveense Courant live ging. Na bijna 6 jaar zijn er 1413 artikelen en 232 fotoreportages op de website geplaatst. Dit alles is bijna 500.000 keer getoond op een computer, telefoon of tablet scherm. Wie had dat gedacht bij het starten van de website?! Hier zijn wij best wel trots op!

Dit artikel, nummer 1414, is het laatste artikel op deze website (snik, zakdoekjes nodig?). De website gaat namelijk over in de nieuwe website DorpspleinDiepenveen.nl welke morgen online zal gaan. Op de achtergrond is er ruim een jaar gewerkt aan het opzetten van deze website. Wij staan er voor de volle 100% achter en werken ook nu en in de toekomst actief mee aan deze nieuwe website.

Speciaal dankwoord op deze plek voor Harry Mulder. Zijn reportages hebben een mooie kleur gegeven aan deze website. Dank hiervoor! Daarnaast ook alle andere mensen die artikelen hebben aangeleverd bedankt. Mede daardoor is de website actueel geweest. Tot slot u als lezer bedankt, zonder bezoekers geen website!

Deze website zal niet offline gaan, maar een digitaal archief blijven. Updates worden niet meer geplaatst.

Tags