Op vrijdag 28 april 2017 maakt uw zoon/dochter kans om te trainen als een échte Eagle tijdens een professionele scoutingdag van de Go Ahead Eagles Soccer Camps. Op het sportcomplex van vvDiepenveen vindt tussen 14:30 uur en 17:30 uur een gevarieerde scoutingdag plaats.

Voor wie zijn de scoutingdagen van Go Ahead Eagles?
De Go Ahead Eagles Soccer Camps organiseert sinds afgelopen zomervakantie onder andere  scoutingdagen voor jongens en meisjes tussen de 6 en de 15 jaar oud. Hierbij maken kinderen kans om gescout te worden voor de voetbalopleiding van Go Ahead Eagles. De Go Ahead Eagles Soccer Camps biedt ook het podium aan kinderen die niet op voetbal zitten, maar wél interesse hebben om een voetbalmiddag te genieten met een vriend(in).

Tijdens de scoutingdag worden de kinderen ingedeeld in een vaste groep, inclusief een vaste begeleider. De indeling wordt vooraf bepaald aan de hand van leeftijd, niveau en eigen wensen, mits dit wordt aangegeven bij de digitale aanmelding.

Wat maakt het zo uniek?
Naast een gevarieerd voetbalprogramma is een animatieprogramma een vast onderdeel binnen een scoutingdag. Daarnaast ontvangen de deelnemers een persoonlijk Go Ahead Eagles Soccer Camps-certificaat. Bovendien maakt uw zoon/dochter kans op het winnen van één van de Go Ahead Eagles Soccer Camps prijzen.

Belangrijke informatie
Aanmelden is nog steeds mogelijk. De kosten voor deelname van uw zoon of dochter aan de editie bij vv Diepenveen bedragen € 25,-. Om uw zoon/dochter in te laten schrijven, verwijzen we u naar www.ga-eagles.nl/soccercamps Na inschrijving ontvangt u per omgaande een bevestiging (vol = vol). Voor verdere vragen kunt u contact opnemen door te mailen naar soccercamps@ga-eagles.nl.

Tags