Muziekvereniging Sempre Crescendo geeft op zaterdagavond 11 november a.s. om 20.00 uur een concert met als thema “A Night at the Movies” in het Kulturhus Hof van Salland. Het belooft een mooie, muzikale avond te worden vol bekende filmmelodieën verzorgd door het orkest, het jongerenorkest en de slagwerkgroep van Sempre Crescendo.

Na enkele jaren afwezigheid is het jongerenorkest in het voorjaar van 2017 nieuw leven ingeblazen en staat o.l.v. dirigent Bert Brilleman. Het jongerenorkest bestaat uit jonge, beginnende muzikanten, die met veel plezier en enthousiasme samen muziek maken. Ze laten graag horen wat zij na een paar maanden samenspelen al bereikt hebben.

Martin van Zanten staat bij het orkest “op de bok”. Het thema “Night at the Movies” biedt mogelijkheden te over om een brede variatie aan melodieën uit de wereld van de filmmuziek ten gehore te brengen. Zangeres Laura van Nijendaal zal een aantal nummers met haar mooie, warme stem verrijken.

De slagwerkgroep van Sempre Crescendo bestaat uit enthousiaste jongeren, die constant op zoek zijn naar vernieuwing. Zij zullen u deze avond zeker verrassen met een spetterend optreden. Zij staan o.l.v. Gerrit Reijnders.

De entree voor dit concert bedraagt € 6,50 voor volwassenen en € 4,00 voor jongeren t/m 12 jaar. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Tags