Op zaterdag 13 mei wordt de 3e editie gehouden van het Rogier Berris volleybaltoernooi. Dit toernooi wordt gehouden ter nagedachtenis aan Rogier en om geld op te halen voor het Nederlands Transplantatie volleybalteam en de stichting PLN. Het toernooi wordt georganiseerd door familie en vrienden van Rogier Berris. Rogier is als jeugdspeler op jonge leeftijd begonnen bij DSC volleybal  uit Diepenveen en is daarna in heren 1 van DSC terecht gekomen.

In het Hof van Salland in Diepenveen zal een recreatief volleybal toernooi plaats vinden waaraan DSC leden, oud-leden of andere belangstellenden aan mee kunnen doen. Ook het Nederlands Transplantatie team zal aan het toernooi deelnemen. Na afloop van het toernooi kan er een avond maaltijd genuttigd worden in het Hof van Salland. Daarna is er nog een feestavond georganiseerd waar belangstellenden voor zijn uitgenodigd. Aanmelden kan via de onderstaande website.

Voor de toernooi deelname,  de avond maaltijd en de feestavond wordt een geld bedrag gevraagd. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het Nederlands Transplantatie team en de stichting PLN.

De meeste sponsoren van de vorige edities steunen ons ook dit jaar weer. Nieuwe sponsoren zijn natuurlijk welkom. Voor een klein bedrag kan de naam aan het toernooi verbonden worden. Wil je zelf sponsor worden of ken je een sponsor stuur dan een mail naar info@rogierberristoernooi.nl

Toeschouwers zijn deze dag ook van harte welkom. Er wordt op de toernooi dag ook een mini markt georganiseerd. Wil je meer informatie over het toernooi en de goede doelen? Kijk dan op de website www.rogierberristoernooi.nl

Goede doelen

De Stichting PLN  is opgericht om de levensbedreigende hartspierziekte PLN p.Arg14del te overwinnen. Deze genetische afwijking veroorzaakt hartspierziekten waarbij de pompfunctie van de hartspier aanzienlijk wordt aangetast.  Rogier Berris was drager van dit gen.

Naar schatting is ongeveer 1 op de 1400 inwoners van de noordelijke provincies drager.  Voor het onderzoek naar deze ziekte is veel geld nodig. Om deze reden gaat een deel van de opbrengst van het Rogier Berris toernooi naar deze stichting.

Meer informatie is te vinden op de website  http://hartspierziektepln.nl/

Het Nederlands transplantatie team doet voor de 3e keer mee aan het toernooi. Rogier Berris was een oud speler van dit team. Wil je meer weten over het Nederlands transplantatie team? Kijk dan op deze website http://www.sportentransplantatie.nl/

Tags