Zaterdag 10 September, in het weekend van het Dorpsfeest – is er volop activiteit in de Diepenveense winkelstraat! Zo’n 10 winkeliers brengen extra leven in de Dorpsstraat met hun kraampjes voor de winkel. En natuurlijk hebben ze aantrekkelijke aanbiedingen voor u. De markt loopt van 10.00 tot 16.00 uur.

Wie u allemaal kunt verwachten? Dit zijn onder andere Pasman DecoHome, Keurslager Harmsen, Proef!Wijnwinkel, Eye Catchers Living-in-Style, AH Middeldorp en Passe-Partout. Ook de andere winkeliers zien u graag!
Op dezelfde dag wordt ook de Rommelmarkt in het Hof van Salland georganiseerd, vanaf 09.00 uur ’s ochtends. En vanaf 14.00 uur zijn er volop activiteiten op het feestterrein van het Dorpsfeest aan de Schapezandweg. Reden genoeg dus voor een bezoek aan het altijd levendige Diepenveen.

De winkeliers in Diepenveen heten u van harte welkom!
Deze Markt wordt georganiseerd door de Ondernemers Vereniging Diepenveen (OVD). De OVD zorgt ervoor dat Diepenveen levendig en gezellig blijft en een aantrekkelijke plaats om te winkelen. Ook de jaarlijkse Koningsdag Braderie, de Sinterklaasintocht en de betrokkenheid bij het jaarlijkse Dorpsfeest zijn activiteiten waar de OVD-leden hun schouders onder zetten.

Tags