Met een grote meerderheid van stemmen hebben de aanwezige leden van de tennisvereniging Schapekolk op de extra Algemene Ledenvergadering vóór het voorstel van het bestuur gestemd om het tennispark Slagvaardig op het Borgele in Deventer over te nemen. Met deze positieve uitslag komt een einde aan een jarenlange onzekerheid over de toekomst van TC de Schapekolk. Met ingang van het nieuwe seizoen zal er op deze nieuwe locatie gesport kunnen worden.

De stemming vond plaats in het Nieuw Roetertshof in Diepenveen, dat door de grote opkomst tot aan de nok toe gevuld was. Hoewel menig lid met weemoed zal terugdenken aan de mooie jaren die we hebben gehad op het park aan de Burgemeester Crommelinlaan in Diepenveen, was de stemming tijdens de ALV vooral positief.

Tijdens de vergadering werd ook het oorspronkelijke logo van TC de Schapekolk, met veenspade, typisch Diepenveense kleuren en de bok centraal in het midden, in ere hersteld. De naam de Schapekolk verwijst naar het feit dat waar ons tennispark in 1971 gevestigd werd, een weide met kolk en schapen was. De geschiedenis van de club wordt hiermee bevestigd, ook voor in de toekomst.

Oude en nieuwe locatie tennisvereniging - Google Maps

Oude en nieuwe locatie tennisvereniging – Google Maps

Tags