Sinds de opening van Tandartspraktijk Diepenveen begin 2014 is de praktijk flink gegroeid. De grote belangstelling vanuit Diepenveen, Deventer, Olst en Wijhe vraagt om een uitbreiding van het team. Sinds mei wordt het team daarom versterkt door tandarts Eefke Bovenmars.

Tandarts Eric Kunst: “Het gaat goed met de praktijk. De positieve belangstelling voor onze praktijk blijft waardoor de praktijk groeit. Om voor alle patiënten voldoende tijd te hebben en lange wachttijden te voorkomen, heb ik tandarts Eefke Bovenmars gevraagd ons team te versterken. Haar visie op het werk en omgang met patiënten past perfect bij onze praktijk. Dat vind ik belangrijk.”

collage met eefke

We nemen de tijd voor patiënten
“Mensen zijn tevreden. Ze waarderen de tijd die we voor ze nemen en dat ze goed worden geïnformeerd én geadviseerd. We blijven graag een kleine praktijk, waar patiënten hun tandarts kennen en omgekeerd de tandarts de patiënten en hun tandheelkundige geschiedenis kent. Maar we zijn erop voorbereid om met meerdere tandartsen te werken.”

Ruimte voor nieuwe patiënten
Met de komst van Eefke Bovenmars is er weer genoeg ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Eefke: “Net als Eric neem ik de tijd voor een kennismaking met nieuwe patiënten en heb ik extra aandacht voor kinderen, angstbegeleiding en preventie.”

Angstbegeleiding werkt
Angstbegeleiding, preventie en een goed advies zijn speerpunten binnen de praktijk. Eric: “Ik hoor van patiënten dat ze minder angst hebben voor de tandarts sinds ze hier in de praktijk komen. Dat is precies wat ik wil. Met een juiste benadering kun je als tandarts veel angst wegnemen!

Baas over eigen gebit
Ook preventie en patiënten goed adviseren krijgen bij ons veel aandacht. We stellen een diagnose en informeren en adviseren over mogelijke oplossingen. Maar mensen zijn eigen baas over hun gebit. Het is goed dat patiënten zich daar bewust van zijn en dat ook zo ervaren.”

Implantologie
Naast de algemene tandheelkundige zorg en mondhygiëne, kunt u bij Tandartspraktijk Diepenveen terecht voor implantologie. Van een eenvoudig advies tot een uitgebreid behandelplan voor kunstgebitten op implantaten (ofwel ‘klikgebitten’) en het plaatsen van kronen en bruggen op implantaten.

Inschrijven nieuwe patiënten
Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven als patiënt? Neem contact op met de praktijk via www.tandartspraktijkdiepenveen.nl. Of bel op werkdagen van 8.00-12.00uur naar 0570-834 377.

Tags