Sparrenheuvel zoekt 10 vrijwilligers voor NL-doet 12 maart as.: “Het hersftblad er af, de lentebolletjes er in”

De tuin en het terras aan de achterzijde van Carinova-woonzorgcentrum Sparrenheuvel aan de Burg. Doffegnieslaan, hebben in de herfsttijd zeer veel blad van de aanwezige bomen gekregen en het onkruid heeft de bloembakken de afgelopen maanden goed gevuld. Terras- en tuindelen zien er daardoor verlaten uit. Heel graag wil Carinova op zaterdag 12 maart as. met hulp van een aantal NL-Doet vrijwilligers de tuin en terras aan de achterzijde van Sparrenheuvel weer in lentestand zetten; al het gevallen blad, de eikels en het onkruid verwijderen, om daarna de tuindelen weer aan te kunnen schoffelen en de bloembakken te voorzien van verse potgrond en mooie lentebloeiers.

Een verzorgd achterterras en mooi gevulde bloembakken waar bewoners weer met plezier naar kunnen kijken en waar zij over enkele weken weer van de buitenlucht kunnen genieten in de voorjaarszon. Zaterdag 12 maart tussen 10.00 en 15.00 uur werkt Carinova samen met NL-Doet-vrijwilligers (voor koffie / thee en de lunch wordt gezorgd vanuit Sparrenheuvel).

Huidige winterbeeld tuin, op naar een frisse lente!

Huidige winterbeeld tuin, op naar een frisse lente!

Leest u dit en denkt u “Daar wil ik mijn steentje wel aan bijdragen op 12 maart?”, dan kunt u zich aanmelden voor deze klus via www.nldoet.nl –> klus zoeken -> Diepenveen -> “Het herfstblad er af, de lentebolletjes er in” U kunt zich ook met meerdere mensen aanmelden (dan graag ook even uw telefoonnummer door. Uw aanmelding en hulp wordt zeer gewaardeerd. Voor koffie / thee en de lunch wordt gezorgd vanuit Sparrenheuvel.

Heeft u nog vragen over deze klus of over ander vrijwilligerswerk binnen Sparrenheuvel? Neemt u gerust contact op. Patricia Holla, senior medewerker dagbesteding Woonzorgcentrum Sparrenheuvel Diepenveen, p.holla@carinova.nl / 0570-598297 (bij geen gehoor: 598820).

Tags