Hoe was het vroeger? Hoe wordt de toekomst? Maak het mee tijdens de Kinderdagkampweek, en reis samen door de tijd. Beleef de dag van vroeger, die van vandaag en van de toekomst. Dit alles doen we wederom in een sportieve omgeving, met verschillende spelletjes die allemaal te maken hebben met het thema.

Het Kinderdagkamp wordt dit jaar weer georganiseerd van 15 t/m 19 augustus. Natuurlijk bouwen we weer onze eigen hut, gaan we op stoere survival, kun je met de kabelbaan (als je durft!) en gaan we broodjes bakken. Ook zijn er een heleboel nieuwe spelletjes bedacht en uiteraard is onze mascotte “Kolkie” is ook weer van de partij. Zoals ieder jaar worden ook dit jaar alle kinderen voor de heen- en terugweg opgehaald door een heuse huifkar en door het dorp gereden. We zorgen er vast met z’n allen weer voor dat onze huifkarren vol met zingende kinderen een mooie bezienswaardigheid is in Diepenveen.

In deze week gaan ruim 225 kinderen en dagelijks ruim 90 vrijwilligers uit Diepenveen en omstreken vast weer zorgen voor een onvergetelijke vakantieweek.

Tags