Afgelopen week, van 13 t/m 17 juni 2016, hebben bewoners van Sparrenheuvel, met bewoners van het aangrenzende Seqouiahof, Beukenhof , de Boschhoekgaarde samen met medewerkers en vrijwilligers het 40 jarig bestaan van Sparrenheuvel gevierd. De jubileumweek was gevuld met diverse activiteiten; een jubileumviering en een gezellige openingsmiddag op maandag, theater op dinsdag, een feestelijk diner en een gezellige terrasmiddag op woensdag, de jubileumbingo op donderdag en op vrijdag een zonnige afsluiting op het terras met een ijsje, een frietje en gezellige muziek.

En wat is er genoten van de activiteiten, de gezelligheid, de lekkernijen en het heerlijke zonnetje op de terrasmiddagen. Het samen vieren gaf een warm gevoel van saamhorigheid. En misschien was dat nog wel het mooist van alles; dat gevoel van verbondenheid met elkaar gedurende deze jubileumweek en de voorbereidingsperiode die daaraan vooraf ging; Het is het hartverwarmend om te ervaren hoezeer en hoeveel mensen ook vanuit het dorp vrijwillig een bijdrage hebben willen leveren aan het tot een succes maken van deze week.

Daarom willen we vanuit Sparrenheuvel heel hartelijk onze dank uitspreken naar ieder die, op welke wijze dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan deze jubileumweek. Op zo’n mooie en warme manier, geholpen door velen, stil mogen staan bij 40 jaar geschiedenis, geeft een glimlach voor de toekomst.

foto theathermiddag jubileumweek Sparrenheuvel

Tags