Op donderdag 9 juni 2016 organiseert obs Slingerbos in Diepenveen de tweejaarlijkse Goede Doelen Actie. Deze actie is bedoeld om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor een aantal goede doelen. Voor dit jaar zijn dit de doelen: Stichting Naar School in Haïti, Plan Nederland, het vernieuwen van het kleuterplein, Stichting “De Grote Ezel” en de vluchtelingkinderen die verblijven in het voormalige Aupinggebouw.

’s Middags wordt er rondom de school een sponsorloop gehouden. De kleuters en de groepen 3 & 4 lopen rondjes op een uitgezet parcours op het veldje naast de school. De groepen 5/6 en 7/8 lopen daarna een groter uitgezet parcours om de pleinen van de school. De sponsorloop start om 13:30 uur met de kleuters en de groepen 7 & 8 starten als laatst om 14:20 uur.
Kom dus allemaal naar dit gebeuren om de kinderen van obs Slingerbos aan te moedigen en een steuntje in de rug te geven.

Na de officiële opening om 17:30 uur barst het feest los. Op de pleinen en in school zijn er van allerlei activiteiten te doen. Zo kun je je laten schminken, pony’s rijden, op een luchtkussen springen en aan allerlei spelletjes deelnemen. Op het grote plein is er een Open Podium. Kinderen van het Slingerbos vertonen daar per toerbeurt hun muzikale en artistieke kunsten.
Tevens kunt u de inwendige mens verwennen door het restaurant te bezoeken. De betaling van al deze activiteiten gaan m.b.v. bonnen. Deze zijn vanaf 17:15 uur te verkrijgen bij de 4 verkooppunten op de verschillende pleinen.

Een kleine stempelkaart (5 stempels) kost 1,50 euro
Een grote stempelkaart ( 10 stempels) kost 2,50 euro

Om 19:00 uur is het feest afgelopen en hopen wij dat er zoveel mogelijk geld is binnen gehaald t.b.v. de goede doelen.

Tags