Op woensdag 5 oktober is ons 50 jarig jubileum van start gegaan. Alle ouders, leerlingen, leerkrachten, maar ook de opa’s en oma’s waren uitgenodigd op het grote plein.

Daar werd het startsein gegeven door het zingen en dansen van het lied “altijd jong”. Op dit lawaai kwamen twee oudere mensen af. Zij waren zoekende naar de oude dorpsschool waar zij zelf op hadden gezeten. De leerlingen vertelden dat onze school, obs Slingerbos, nu al 50 jaar bestaat. Tijdens het bezoek aan verschillende klassen hebben zij bekeken wat er veranderd is de afgelopen jaren.

IMG_4138

In elke groep werd tijdens het ontbijt op school voorgelezen door een opa en/of oma van de leerlingen. Aan het eind van de ochtend werden de leerlingen verrast met een lichtgevende sleutelhanger voorzien van het logo van de school.

Na deze opening volgen er nog vele activiteiten rond ons jubileum, met onder andere een circusvoorstelling (op donderdag 13 oktober van 14:00- 15:00 uur in het Hof van Salland). Deze voorstelling wordt verzorgd door alle leerlingen van onze school. ’s Avonds wordt op school een tentoonstelling met werkstukken van de leerlingen geopend om 18:00 uur. Ook is er dan foto- en filmmateriaal van 50 jaar obs Slingerbos te zien.

Iedereen is van harte welkom! Om 19:30 worden de feestelijkheden afgesloten onder begeleiding van Sempre Cresendo.

IMG_4141

Tags