Woonzorgcentrum Sparrenheuvel in Diepenveen, onderdeel van Carinova, viert van 13 t/m 17 juni haar 40-jarig jubileum. Dankzij de inzet van o.a. Stichting Vrienden van Sparrenheuvel, de Historische Vereniging van Diepenveen, medewerkers en vrijwilligers, is er een mooi feestprogramma samengesteld voor de bewoners van Sparrenheuvel, de bewoners van het aangrenzende Sequoiahof, Beukenhof en Boschhoekgaarde en de bezoekers van het dagcentrum in Sparrenheuvel.

Op maandag 13 juni wordt gestart met een jubileumviering. De officiële opening vindt ’s middags plaats. Henk van der Zwam (lid raad van bestuur Carinova) zal de week openen. Het openen van een foto-/ filmexpositie, het overhandigen van het jubileumboekje en het aanbieden van het cadeau van de stichting Vrienden van Sparrenheuvel, wordt ingeleid door Gert Harmsen (bestuurslid Stichting Vrienden van Sparrenheuvel) in samenwerking met een bewoner en een medewerker van Sparrenheuvel.

In de feestweek is er, naast de (historische) foto- filmexpositie over Diepenveen en een expositie van historisch keukengerei, een theatermiddag, een feestelijk diner en een bingo met mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de Diepenveense ondernemers. Als feestelijke afsluiting is er op vrijdag voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers samen een gezellige Oudhollandse spellenmiddag met muziek en diverse Diepenveense lekkernijen. Kortom: Sparrenheuvel bestaat dit jaar 40 jaar, en dat gaat gevierd worden!

Sparrenheuvel 40 jaar jubileum viering

Sparrenheuvel 40 jaar jubileum viering

Tags