De afdeling Gymnastiek en Jazzdance van de Diepenveense Sportclub houdt op zaterdag 20 en zondag 21 juni een uitvoering in het Hof van Salland. Het thema van de uitvoering is “Hallo Wereld”.

Om de twee jaar laten de gymnasten, dansers en turners van DSC tijdens een optreden hun vaardigheden zien.

Tijdens de uitvoering van dit jaar worden landen als Spanje, Schotland, China en zelfs Pirateneiland bezocht. En het publiek mag mee op reis. De route en het vervoermiddel blijven nog even geheim. De uitvoering is voor iedereen toegankelijk.

(c) Harry Mulder

Op zaterdagavond 20 juni begint de voorstelling om 19.00 uur en op zondagmiddag 21 juni om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op zaterdagochtend tussen 10.00 – 12.00 uur in het Hof van Salland en een uur voor aanvang aan de zaal. Kaartjes kosten voor bezoekers van 13 jaar en ouder 7 Euro, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar 5 Euro. Kinderen t/m 5 jaar mogen gratis naar binnen.

Het optreden moet laten zien wat de gymnastiekafdeling in huis heeft. De vereniging wil hiermee bezoekers enthousiasmeren om zich ook aan te sluiten bij één van de afdelingen van deze sportclub. Voor meer informatie over lestijden en locatie, zie www.dscdiepenveen.nl/gymnastiek

Tags