Op 12 september 2015 vindt de zeldzaam mooie editie van de Streekmarkt in Diepenveen plaats. Deze wel heel bijzondere streekmarkt valt samen met de jaarlijkse rommelmarkt en het Diepenveens Dorpsfeest.

Op de Dorpsstraat in Diepenveen staan marktkramen met pure, heerlijke en ambachtelijke geproduceerde lekkernijen uit de omgeving gecombineerd met alleen de allerleukste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten uit de regio, waarbij diversiteit en kwaliteit van deze uiterst creatieve ondernemers voorop staat.

Tijdens deze zeldzaam mooie editie zijn er verschillende deelnemers aanwezig, zoals Jeroen Huskens met verschillende producten waarin honing is verwerkt zoals; honingmosterd mayonaise, douchegel en uiteraard verschillende soorten honing. Ook komt het Taarthuus uit Olst naar de streekmarkt met alleen de allerlekkerste cupcakes, koekjes en andere zoete lekkernijen en FlowFresh is aanwezig met heerlijke pure sappen, smoothies en gezonde snacks van verse ingrediƫnten.

Er zijn deelnemers aanwezig met zeldzaam mooie producten, zoals RB-bags. Alle tassen en accessoires zijn uniek en gemaakt van echt leer en worden met veel liefde en aandacht handgemaakt in eigen atelier door Rike Beekman uit Deventer. Kleingebleven staat op de streekmarkt met retro, design, vintage en nostalgische artikelen met de nadruk op speelgoed en kinderspullen van vroeger en Desalai staat op de streekmarkt met handbeschilderde tassen en portemonnees.

Uiteraard kunnen kinderen zich ook goed vermaken op deze bijzondere streekmarkt. Kinderen kunnen zich laten schminken door Carin van de Ploeg en kunnen gebruik maken van een springkussen. De Streekmarkt Diepenveen is gratis toegankelijk van 09:30 uur tot 16:30 uur.

Tags