Afgelopen maandagavond gaf muziekvereniging Sempre Crescendo een concert voor de bewoners van Woon- en Zorgcentrum Sparrenheuvel. Het orkest verzorgt jaarlijks een muzikale avond in Sparrenheuvel.

Deze keer werd het publiek meegenomen op een muzikale reis door de wereld. Gestart werd in ons eigen land met een medley aan Nederlandse liedjes; voor de meeste aanwezigen zeer herkenbaar. Vervolgens werden een aantal vlotte nummers uit het Caribisch gebied gespeeld, een medley uit The Hunchback of the Notre Dame (meer in Parijse sferen), via muziek van The Beatles een uitstapje naar Engeland en nog enkele nummers van Nederlandse bodem van o.a. Marco Borsato, Nick & Simon en Ilse de Lange.
Het orkest stond onder leiding van Martin van Zanten, de nieuwe dirigent van Sempre Crescendo.

Dit concert sloot mooi aan op de feestelijke opening van de nieuwe tuin en terras van Sparrenheuvel eerder die dag. Het was een wens van zowel Sparrenheuvel als Sempre Crescendo om het concert op het nieuwe terras te kunnen geven. Helaas stond het weer dat niet toe. Niettemin werd het ook binnen een mooie avond, die door de bewoners van Sparrenheuvel zeer gewaardeerd werd.

[AFG_gallery id=’180′]


Harry Mulder (c)

Tags