Naast onze vaste herhalingsavonden voor gediplomeerde E.H.B.O.-ers, die wij aankomend seizoen weer verzorgen, heeft E.H.B.O. Diepenveen plannen om in de komende winter een cursus reanimatie te verzorgen, uiteraard onder voorbehoud van voldoende deelname.

Er zijn onlangs verscheidene publicaties geweest in de media waaruit blijkt dat er te weinig mensen kennis hebben van reanimeren en de werking van de AED. Als er meer mensen in Nederland kunnen reanimeren zou dit mensenlevens kunnen redden. Wij hebben daarom besloten om te kijken of er voldoende belangstelling is voor een cursus reanimatie. Deze cursus zal wordt gegeven door onze kaderinstructeur en gehouden worden op ons vaste adres Het Hof van Salland aan de Dorpsstraat in Diepenveen.

Onze reguliere EHBO lesavonden beginnen op dinsdagavond 22 september a.s., aanvang 20.00 uur en worden ook gehouden in het Hof van Salland. Deze lessen worden om de 2 weken gegeven en u bent van harte uitgenodigd om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen. De reanimatiecursus zal waarschijnlijk ook plaats vinden op de dinsdagavond en een paar avonden in beslag nemen.

Heeft u belangstelling? Opgave bij:

J. von Weyhrother.
Tel. nr. : 0570-542746
e-mail : jenfvonweyhrother@home.nl

Tags