De politie is op zoek naar getuigen en betrokkenen van een mishandeling van een 20-jarige inwoner van Diepenveen op de Boxbergerweg, zondagmorgenvroeg 8 februari 2015

Tussen 04:00 en 04:30 uur die nacht is de Diepenvener gewond geraakt, nadat hij door een man vol in zijn gezicht was geslagen. Hij liep een bloedende verwonding aan zijn gezicht en gebit op en moest zich die nacht onder doktersbehandeling laten stellen.

Het slachtoffer werd geholpen door een man die hem een doek gaf om het bloeden te stelpen en die hem in zijn grijze auto naar het ziekenhuis bracht. Met deze blanke man, een midden 30’ er met kalend rood haar en een beginnend baardje, wil de politie graag in contact komen.

Toedracht
Het slachtoffer had het opgenomen voor een jonge vrouw, die ruzie had gehad met en man waarmee ze over de Boxbergerweg liep. Dit stond de man kennelijk niet aan waarop hij het slachtoffer sloeg.

Het stel waarom het gaat betreft een slanke blanke vrouw van ongeveer 20 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang, met zwart lang haar met een slag, dat los over de schouder werd gedragen. Ze droeg een zwarte broek / legging met driekwart lange donkergroene jas. Ze had een witte opoefiets bij zich. De man die bij haar was en waarmee zij een woordenwisseling had, is een blanke man van ongeveer 25 jaar, ruim 2 meter lang met een stevig postuur. Hij heeft zwart haar met opgeschoren zijkanten. Hij droeg en donkere spijkerboek met sneakers, en een jas die net over de heupen werd gedragen.

Getuigenoproep
De betreffende hulpverlenende man en mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze mishandeling te maken heeft en nog niet met de politie gesproken hebben, wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Uiteraard kan het betreffende stel zich melden.

Naar de mishandeling is een onderzoek gestart.

Tags