“Onvolmaaktheid is de nieuwe perfectie”, dat is de vrije vertaling van de show “Imperfection is the new Perfection”. Heidi ter Veer van Turnaround Haar & Beautysalon in Diepenveen is samen met haarstyliste Lizzy Elzer 4 dagen naar Milaan geweest om daar geïnformeerd te worden over de nieuwste haarmode. De show werd verzorgd door diverse Italiaanse top-haarstylisten.

Naast prachtige kleuren is er veel aandacht besteed aan de techniek om deze nonchalante look aan te brengen.

“Natuurlijk zijn er ook veel shows in Nederland” aldus Heidi, “maar Italië is natuurlijk ook een land van Styl en Mode. En hoe mooi is het als wij daar een stukje van in onze salon kunnen halen.” Lizzy vult aan: “Het was niet alleen kijken en opletten, maar we moesten zelf ook flink aan het werk. Maar hierdoor kunnen we de technieken ook direct toepassen”.

turn aroundturn around 2

Heidi vervolgt: “Dit maakt het vak van haarstyliste zo leuk. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends, kleuren en technieken. De haarstylistes bij Turnaround volgen deze ontwikkelingen op de voet waardoor wij altijd in staat zijn de laatste modetrends perfect toe te passen bij de klanten. Alleen dit jaar is dus onvolmaaktheid de nieuwe perfectie. En dat kunnen wij nu ook!”

Turnaround Haar & Beautysalon is gevestigd aan de Draaiomsweg in Diepenveen.

Tags