Na het succes van vorig jaar organiseert de taakgroep Kennismaken en Ontmoeten met veel plezier voor de tweede keer dit gezellig dorpsevenement! Nieuw dit jaar is De Nieuwjaarsduik in de IJsbaan aan de Schapenzandweg, die georganiseerd wordt door de Diepenveense IJsvereniging De Molenkolk.

Daarna kunnen alle inwoners van Diepenveen op het gezellige, versierde dorpsplein, waar de lichtjes in de Dorpsboom trots zullen branden, elkaar een gelukkig 2016 wensen! Vanaf 16.30 uur bent u welkom.

nieuwjaarsontmoeting

Wij bieden de kinderen warme chocolademelk en u een glas Glühwein aan, en voor iedereen zijn er de bekende kniepertjes met slagroom! U kunt zich warmen aan de vuurkorven en op de achtergrond hoort u live muziek. In de Gele Verhalenbus van de Bibliotheek Deventer wordt voorgelezen voor de kleinsten. Het Hof van Salland verzorgt lekkere warme gerechten voor degenen die trek krijgen.

In de skihut kan iedereen op foto’s de vorderingen van de Muziekkoepel zien. Maar bovendien hoort de taakgroep graag alle ideeën uit het dorp waar de koepel voor gebruikt kan gaan worden.

Taakgroep Kennismaken en Ontmoeten

Tags