Deze week is op de tweewielerzaak aan de Dorpsstraat 2 het nieuwe logo bevestigd: RB 2wielers.

Op 1 november jl opende Rudie Beumer hier zijn fietsenzaak in het pand waar voorheen de familie Van Ginkel haar zaak in Hengelsportartikelen en diervoeders had. In het afgelopen jaar heeft de tweewielerzaak van John Lammertink hier gezeten, om redenen van persoonlijke aard heeft hij hiermee moeten stoppen.

Voor Rudie Beumer diende zich hierdoor de mogelijkheid aan om een eigen zaak te beginnen, iets waar hij al een hele tijd naar uitkeek. Rudie benadrukt dat het geen overname was maar dat hij hier als zelfstandige een nieuwe tweewielerzaak is begonnen.

Logo voor tweewielerzaak

Rudie, van beroep eigenlijk automonteur en in dat vak werkzaam geweest bij Renaultdealer Leijenaar in Bathmen is ook bij verscheidene wielerzaken in loondienst geweest en heeft dus al de nodige expertise in deze branche.

Trots is Rudie op het logo: “Het duurde even voordat het logo klaar was maar nu het is bevestigd geeft dat een voldaan gevoel”. Het logo is duidelijk waarneembaar vanaf de Dorpsstraat maar veel mensen wisten natuurlijk al wel de weg te vinden naar de tweewielerzaak. Een zaak die onmisbaar is voor het dorp.

Tags