Wie doet er mee in een nieuw koor in Diepenveen? Samen met dirigente Ruurdtje van den Berg uit Olst willen enkele enthousiaste bewoners een koor starten. Het repertoire bevat liederen uit allerlei landen en werelddelen: Afrika, Rusland, de Balkan, Israƫl, Engeland etc. Swingend, sfeervol, vrolijk of melancholisch. De liederen, twee- tot vierstemmig, zijn nooit te moeilijk maar altijd mooi.

Het koor is bedoeld voor iedereen die van zingen houdt, van 18 tot 88 jaar. Het repetitiemoment is gepland op maandagavond van 20.00 – 21.45 uur; de locatie is bijna rond. De start is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, maar minimaal vijftien zangers en zangeressen is wel nodig in verband met het laag houden van de contributie. In oktober 2015 is er met succes al een projectkoortje van twaalf personen gestart.

Open avond:
Op maandag 11 januari 2016 is er om 20.00 uur een open avond om kennis te maken. Entree voor die avond is gratis. Aanmelden en/of meer informatie kan via koordiepenveen@gmail.com of 06-23022248.

Tags