Op zaterdag 7 november vindt voor de 15e keer de landelijke Natuurwerkdag plaats. In Overijssel worden de activiteiten gecoördineerd door Landschap Overijssel. Ook in Deventer en omstreken zijn volop activiteiten waarvoor vrijwilligers worden gezocht. Zin in een dagje buiten zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen!

Natuurspeelplek De Heemtuin is een grote tuin in Diepenveen waar kinderen vrij kunnen spelen in een natuurlijke omgeving. De tuin is zo ingericht dat de plek uitnodigt tot spelen. Er zijn klimbomen, een heuveltje, paadjes, een poel, boomstammetjes, grote takken enzovoort.

natuurwerkdag heemtuin

Op de Natuurwerkdag gaan we onderhoudswerkzaamheden verrichten. Dat is voornamelijk snoeien, maar we zullen ons ook bezig houden met andere werkzaamheden die de tuin een betere speelplek maken voor kinderen.

De werkzaamheden zijn van 10.00 tot 13.00 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Kom je ons helpen deze dag? Meld je dan aan via www.natuurwerkdag.nl

Tags