Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Diepenveen geeft op zaterdagavond 14 november a.s. om 20.00 uur een concert in het Kulturhus Hof van Salland, eveneens in Diepenveen.

Het orkest en de slagwerkgroep van Sempre Crescendo nemen u graag mee op een muzikale reis ‘de wereld rond’ met muziek uit allerlei continenten en landen, zoals Engeland, Frankrijk, Australië, Afrika, Japan en nog meer. Van Adele tot Down Under, van sfeervolle Italiaanse filmmuziek tot opzwepende Afrikaanse ritmes en swingende Latijns-Amerikaanse klanken. U zult ongetwijfeld melodieën herkennen!

sempre crescendo concert 2015

Hernieuwde kennismaking
Het orkest van Sempre Crescendo staat dit jaar voor het eerst onder leiding van hun nieuwe dirigent, Martin van Zanten. Voor hem is dit een hernieuwde kennismaking met de vereniging, want reeds in de 80-er jaren was hij al enkele jaren als klarinetdocent verbonden aan de vereniging.

De slagwerkgroep staat onder leiding van Gerrit Reijnders. Hij is een vertrouwd gezicht bij Sempre Crescendo en is al vele jaren met veel enthousiasme instructeur en dirigent van de slagwerkgroep in Diepenveen.

De entree voor dit concert bedraagt € 6,50 voor volwassenen en € 4,00 voor jongeren t/m 12 jaar. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Tags