Op zondag 30 augustus (start 10.30 uur) vindt er een intuïtieve Natuur Anders wandeling plaats bij Natuurderij Keizersrande, IJsseldijk 35 Diepenveen. Intuïtie en zintuigen spelen tijdens deze wandeling door het prachtige uiterwaardengebied een belangrijke rol.

Laat je door de gidsen meenemen op een andere en unieke manier en hoor, zie, ruik, voel en proef de natuur om je heen. De wandeling duurt ca. 2 uur maar in kilometers valt de lengte mee aangezien je onderweg uitgebreid de tijd neemt om te genieten van alles om je heen. Een matje of iets dergelijks om even op te kunnen zitten en stevige schoenen zijn het aanraden waard. Verzamelen is bij de Natuurderij.

Start om 10.30 uur, startlocatie: Natuurderij Keizersrande, IJsseldijk 35 te Diepenveen. Kosten: 7,50 euro per persoon. Wel aanmelden van te voren via anjathuis@kpnmail.nl of 06-30335588.
Zie ook www.natuuranders.nl

Natuur Anders
Natuur Anders is een initiatief van IJssellandschap, Landschap Overijssel, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Natuur Anders organiseert wandelingen in de verschillende natuurgebieden van de organisaties in Overijssel. Speciaal voor Natuur Anders volgde een aantal vrijwilligers een opleiding van de stichting Natuurwijs. Op de centrale website www.natuuranders.nl staan alle wandelingen en boottochten vermeld die de komende tijd worden georganiseerd. Buiten de op de website aangegeven dagen is het voor groepen ook mogelijk om andere data te reserveren.

Tags