De inschrijving voor Voetbal Academie Diepenveen is vanaf nu voor iedereen geopend. Na de voor-inschrijvingperiode voor leden van Diepenveen hebben zich inmiddels 25 kinderen aangemeld.

Vanaf nu is het ook voor niet-leden van Diepenveen mogelijk om zich in te schrijven voor de Voetbal Academie Diepenveen. Inschrijven of meer informatie aanvragen kan via aanmeldentechniekacademiediepenveen@outlook.com.

De Voetbal Academie Diepenveen organiseert trainingen waarbij techniek en coördinatie centraal staan. In de loop van de jaren kwamen er bij VV Diepenveen steeds meer vragen van ouders waarom er geen speciale techniektrainingen meer werden gegeven. Dat was voor de drie initiatiefnemers een reden om een start te maken met de Voetbal Academie Diepenveen.

Inschrijving voor de Voetbal Academie Diepenveen staat open voor F, E en D pupillen. Ook eerste jaar C junioren zijn welkom op de Voetbal Academie Diepenveen.

Inmiddels hebben ook 12 sponsoren aangegeven het initiatief van Sander de Casparis, Oscar Korderijnk en Patrick Kieftenbelt te steunen. De eerste training is op vrijdag 4 september. Bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers wordt de inschrijving gesloten. Het gaat hard met de inschrijvingen. Als je mee wilt doen wordt geadviseerd je zo spoedig mogelijk in te schrijven.

Tags