Zaterdag 30 mei is er opnieuw een Streekmarkt in Diepenveen op de hoek van de Dorpsstraat en de Draaiomsweg. Op deze wel heel bijzondere streekmarkt staan een aantal marktkramen met pure, eerlijke en ambachtelijke geproduceerde lekkernijen uit de omgeving.

Tijdens de streekmarkt kun je op het terras van Slijterij & wijnhuis van Haasen genieten van heerlijke culinaire pizza’s gemaakt door Derk-Jan en Geert-Jan van I Vicini rechtstreeks uit het I Vicini Piaggio vrachtwagentje met een Fornino Inox houtoven. Proef daarbij een speciaal door de slijter geselecteerd wijntje en sluit het geheel af met een heerlijk ijsje van Talamini Il Capo. Dat wordt genieten!

streekmarkt

Er zijn deze editie verschillende deelnemers aanwezig, zoals Prince Pie met zijn (h)eerlijke Engelse pies zonder E-nummers en smaak- en conserveringsmiddelen. Kaasmakerij Salland staat er met een marktkraam vol verschillende bunkerkazen, brie en buffelproducten. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan Passe Partout aan de Oranjelaan. Zij hebben een marktkraam met handgemaakte cadeau artikelen zoals: gehaakte knuffels, gehaakte poppen en houten speelgoed en zij verkopen de heerlijke Stads- en Koningsmosterd.

De maandelijkse Streekmarkt Diepenveen vindt elke laatste zaterdag van de maand plaats; 27 juni, 12 september, 31 oktober, 28 november en 19 december. Kijk voor meer info op: Facebook.

Tags