Vrijdag 11 september is de aftrap van het dorpsfeest 2015, wat dit jaar nog groter is. Niet alleen is het dorpsfeest er maar door de samenwerking met de rommelmarkt en de streekmarkt puilt de agenda uit in Diepenveen. Vanaf het begin van de dorpsstraat tot het Hof van Salland en de aangesloten Schapezandweg is het een groot feest.

Deze website zal elke dag hierover een overzicht publiceren welke activiteiten waar en wanneer plaatsvinden. Het programma ziet er op vrijdag 12 september als volgt uit.

– Om 18.30 uur lopen de kinderen van de basisscholen Slingerbos en Zonnewijzer met een ballon vanaf het Hof van Salland onder muzikale begeleiding van Sempre Crescendo naar het terrein aan de Schapezandweg toe.

– Om 19.00 uur zal wethouder Hartog Heys het feest en de kermis officieel openen. Op dat moment laten de kinderen de ballonnen los

– Om 19.30 uur start de Kinderplaybackshow voor kinderen t/m groep 8. Dit jaar strijden 12 acts voor de hoofdprijs. De organisatie heeft laten weten dat deze vol zit en er geen inschrijvingen kunnen worden gedaan.

– Om 21.00 uur start de Dance Party met medewerking van DJ Juan Bishop. In de grote tent kan er tot 01.00 uur gedanst en gefeest worden.

Dorpsfeest agenda vrijdag

Tags