In Diepenveen is een start gemaakt met een nieuwe Voetbal Academie. Deze Voetbal Academie is een initiatief van Sander de Casparis, Oscar Korderijnk en Patrick Kieftenbelt.

De Voetbal Academie Diepenveen organiseert trainingen waarbij techniek en coördinatie centraal staan. In de loop van de jaren kwamen er bij VV Diepenveen steeds meer vragen van ouders waarom er geen speciale techniektrainingen meer werden gegeven. Dat was voor de drie initiatiefnemers een reden om een start te maken met de Voetbal Academie Diepenveen.

Inschrijving voor de Voetbal Academie Diepenveen staat open voor F, E en D pupillen. Ook eerste jaar C junioren zijn welkom op de Voetbal Academie Diepenveen. De jeugdleden van VV Diepenveen hebben inmiddels allemaal een brief met inschrijfformulier per mail toegestuurd gekregen. De eerste aanmeldingen zijn ook al binnen. “Giel Brilleman was de eerste inschrijver. Nog geen vier minuten nadat het mailtje verstuurd was stond Giel al ingeschreven”, vertelt Patrick Kieftenbelt.

De Voetbal Academie Diepenveen wordt gesteund door verschillende sponsoren die hun steentje bijdrage. Maar daar krijgen ze ook veel voor terug. “De sponsoren worden uitgenodigd voor de eerste training. Ze kunnen daar een borrel drinken. Daarnaast komt er een sponsorbord langs ons kunstgrasveld te hangen waarop de sponsoren zichtbaar zijn. En ze worden natuurlijk vaak vermeld op onze Facebookpagina”, vertelt Oscar Korderijnk. En alle deelnemers trainen in hetzelfde shirtje en broekje, “Dat is natuurlijk fantastisch om straks te zien”, vult Erik Lubbers aan. “Het allerbelangrijkste is natuurlijk enthousiaste kinderen die stapje voor stapje beter gaan voetballen. Daarvoor zijn we gestart met deze Voetbal Academie”, sluit Sander de Casparis af.

De Voetbal Academie Diepenveen biedt haar trainingen aan op vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.15 uur op sportpark de Zunnebargh. De eerste training van de Voetbal Academie Diepenveen staat gepland op vrijdag 4 september. Voor meer informatie kun je kijken op https://www.facebook.com/pages/Voetbal-Academie-Diepenveen/489320731241875 of mailen naar aanmeldentechniekacademiediepenveen@outlook.com.

Tags