Bewonersavond Diepenveen over “Warmpjes de winter in” op 17 november in Hof van Salland
Op 17 november organiseert Buurkracht Diepenveen-Noord samen met Duurzaam Diepenveen een bewonersavond over “Warmpjes de winter in”. Iedere Diepenvener die in actie wil komen om energiemaatregelen te treffen, is welkom.

Met als thema “Warmpjes de winter in” met sprekers Jan de Vries, directeur Deventer Energie Coöperatie, energieadviseur Ben Dull en de organisatie “Buurkracht Diepenveen-Noord”.

– Directeur Jan de Vries van de Deventer Energie Coöperatie praat ons eerst bij over het doel van de coöperatie en hoe je daar aan deel kunt nemen.
– De Deventer Energie Coöperatie kent voor haar leden voordelige tarieven voor stroom en gas.

Aansluitend komt de Deventer energieadviseur Ben Dull vertellen over “Warmpjes de winter in”. Hij geeft zijn visie op wat iedereen kan doen om energie te besparen met praktische tips. Tenslotte rapporteren de taakgroepen van Buurkracht Diepenveen-Noord over hun werk sinds de vorige bewonersavond op 9 juni. Bewoners werken samen en helpen elkaar in de taakgroepen voor zonnepanelen, dubbel glas, CVcombi-ketels en isolatie van vloer, dak en/of spouw.

De avond is in het Hof van Salland, Dorpsstraat 30, Diepenveen op dinsdagavond 17 november 2015, aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur).

Tags