Na het succes van de pools voor het WK in Zuid Afrika en het EK in Polen en Oekraine, organiseert de Club van Honderd nu de pool voor het WK in Braziliƫ! Jij doet toch ook weer mee?

Wie mogen deelnemen?
Voetballers, vrijwilligers, bestuursleden en verder iedereen die de club een warm hart toedraagt. Welkom dus allemaal. Net zoals de vorige keren hopen we weer op ruim 100 deelnemers.

Hoeveel kost het?
De deelnamekosten zijn 6 euro en kun je via internetbankieren overmaken. We vragen je ook om een kleine vrijwillige bijdrage voor de kosten van de pool.

Stap 1 – Aanmelden
Klik eerst op Aanmelden en schrijf je in. Je ontvangt vervolgens een mail met daarin een wachtwoord. Let er even op dat deze mail soms in je spam-box terecht kan komen. Je ontvangt direct een 2e mail met daarin de gegevens over de deelnamekosten en op welk rekeningnummer je deze kunt overmaken.

Stap 2 – inloggen en alles invullen (vergeet niet op opslaan te klikken)
Vul na het inloggen alle voorspellingen in, inclusief de extra vragen. Maak bij het invullen van de 16 landen die doorgaan naar de achtste finales gebruik van de oranje buton om je ingevulde standen door te rekenen. Handmatig mag je hier natuurlijk weer van afwijken. Voor de knock-out rondes moet je handmatig de teams selecteren waarvan jij denkt dat ze doorgaan.

Deadline
De openingswedstrijd is op 12 juni om 18.00 uur. Tot 2,5 uur voor de aftrap kun je je voorspellingen nog doorgeven en/of wijzigen. Dus tot 15.30 uur. Daarna is alles definitief! Zorg dat je betaling ook voor deze deadline bij ons binnen is.

Tags