’s Ochtends vinden er meerdere activiteiten plaats voor de inwoners van Diepenveen. Maar iedereen uit de wijde omgeving is welkom. Zoals gebruikelijk is de aubade om 09.00 uur. Dit jaar vindt deze voor het eerst tegenover het Dorpsplein bij het Hof van Salland plaats. Daarna volgt een voorstelling voor de onderbouw leerlingen in het Hof van Salland. De voorstelling begint om 09.45 uur en duurt ongeveer drie kwartier.

Vanaf 10.00 uur tot 16.30 uur kan iedereen weer snuffelen op de Oranje Braderie. De braderie strekt zich uit over de onlangs gerenoveerde Dorpsstraat, Oranjelaan, Slingerbos, Schapenzandweg en Langs de Wetering. In een groot aantal kramen worden de meest uiteenlopende waren te kust en te keur uitgestald. U vindt er altijd wel iets van uw gading bij.

En….. het wordt gewoon gezellig. Op de diverse terrassen kunt u genieten van een kopje koffie, een drankje of kunt u iets eten. En om de feeststemming te verhogen wordt op meerdere podia muziek gemaakt. Zo hebben Zonnig en het Hof van Salland een DJ ingehuurd om sfeer te scheppen. En is het Tracé 37 ook dit jaar weer gelukt de band Back 2 Back te contracteren. Zij staan voor AH.

Daarnaast organiseert de Oranjevereninging vele activiteiten en optredens op en rond het “Oranjeplein” .

[stextbox id=”info”]Meldt u hier aan voor de jaarlijkse e-mail met het programma van Koningsdag Diepenveen. Wij sturen u slechts éénmaal per jaar een overzicht van de activiteiten in Diepenveen.[/stextbox]

Tags