De Stichting Voor Elkaar zet zich al jaren in voor goede doelen in de buurt. De Stichting Voor Elkaar steunt daarom lokale goede doelen die een groot publiek aanspreken. Ons Diepenveen 2020 heeft het plan van de mobiele muziekkoepel ingezet voor een financiële bijdrage.

Op dit moment staat de muziekkoepel met 1607 stemmen op plaats 3. Dit betekend dat als er tot 1 februari niets wijzigt er € 15.000,- bijgeschreven kan worden. Maar stilzitten doen we niet. Help Ons Diepenveen naar een nog hogere plaats door te stemmen!

Heeft u al gestemd?
Of de muziekkoepel gaat winnen, bepaalt u! Want het filmpje dat de meeste stemmen zal krijgen, komt in aanmerking voor de hoofdprijs. Het filmpje is geplaatst op de website www.stichtingvoorelkaar.nl. Vanaf dat moment kan er gestemd worden.

Een mobiele muziekkoepel die jong en oud in Diepenveen samenbrengt bij activiteiten op verschillende locaties in het dorp. Dat is de inzet van de groep enthousiaste vrijwilligers van Ons Diepenveen 2020. De trailer hebben ze al, nu moet de muziekkoepel er nog op gebouwd worden. Zo kan de muziekkoepel vanaf volgend jaar mee naar de jaarlijkse burendag en naar andere evenementen van, voor en door Diepenveners.

Breng ook uw stem uit!

Tags