Diepenveen heeft gistermiddag een overtuigende zege geboekt op naaste concurrent Hoonhorst. Op sportpark De Potkamp won het elftal van trainer Hans Nijboer, na een overtuigende start, vrij probleemloos met 0-5.

Door de bouw van een nieuwe kantine in Hoonhorst dienen dit seizoen een aantal grote containers als kantine en kleedkamers. Dit leidde bij aankomst al tot veel geamuseerde reacties, maar de geïmproviseerde kleedlokalen voldeden prima. Bijkomend voordeel was dat de klanken van de Diepenveense muziekinstallatie, verzorgd door spits en gangmaker Jeffrey Mooren, door de dunne wandjes van de barakken tot in de wijde omtrek van Hoonhorst te horen waren.

Hakje
Desondanks zag slechts een beperkt aantal toeschouwers Diepenveen sterk aan de wedstrijd beginnen. Al in de zesde minuut werd Gijs de Rooij gelanceerd door aanvoerder Roy Nieuwenhuis en hij zette de bezoekers op een 0-1 voorsprong. Hoonhorst kwam er niet aan te pas en na 23 minuten spelen viel de 0-2. Een hakje van Jeffrey Mooren kon na een goede voorzet van Maurits Hattink nog gekeerd worden, maar in de rebound was Jack Vunderink er als de kippen bij om het speeltuig een laatste tikje over de doellijn te geven.

Lees meer…

Tags