Diepenveen heeft, in eigen huis, degradant Kon. UD naar een fikse nederlaag gespeeld. Op de Zunnebargh werd het vanmiddag 6-2 voor de geelzwarten.

Diepenveen begon zeer sterk aan het duel en opende in de tweede minuut de score nadat Davey Mooren een schitterende solo doeltreffend afrondde. De bezoekers deden vervolgens nog wel iets terug en trokken in de elfde minuut de stand nog gelijk. Diepenveen liet zich echter niet van de wijs brengen en creƫerde flink wat mogelijkheden. De verdiende 2-1 voorsprong kwam pas na een klein half uur op het bord te staan nadat Jeffrey Mooren een onterecht toegekende strafschop tegen de touwen schoot.

Honger
Nog geen vier minuten later schoot Marcel Bijker Diepenveen naar 3-1 door de bal vanaf 25 meter achter de matig keepende doelman te schieten. De goalie van Kon. UD kon aan dit doelpunt echter niets doen, aangezien het leer van richting werd veranderd. De honger van de thuisploeg was voor de pauze nog niet gestild en na een aanval over vier schijven gaf, opnieuw, Marcel Bijker het laatste tikje, 4-1.

Lees meer…

Tags