Op 17 mei a.s. is er een reünie voor Vossebelt bewoners die daar woonachtig waren tussen 1967 en 1980. Het plan om zoiets te organiseren lag al jaren op de planken maar er werd tot dusver alleen nog maar over gesproken.

De Vossebelt was een wijk waar je wilde wonen , er gebeurde van alles.De carnaval in Café Niemeyer of een kermis elk jaar, de complete fietscrossbaan, tot aan de uitjes naar Slagharen, mede dankzij buurtvereniging de Vossebelt, was dit een geweldige tijd.

Daar steeds meer mensen elkaar vinden op Twitter en Facebook en je geregeld oud klassenfoto’s e.d. voorbij ziet komen lijkt de vraag naar reünies erg toe te nemen. Na een kleine toetsing op Facebook of dit ook zou gelden voor de wijk De Vossebelt, heeft een 5-tal oud bewoners in december de koppen bij elkaar gestoken in Café Niemeyer ,nu Tracé 37. In het café ontstaan nu eenmaal de beste ideeën en z’n 20 mensen waren immers al erg enthousiast bleek uit onze zoektocht.

Een programma en een chique poster verder ,kon het Crowd “finding” beginnen. Nu inmiddels mei 2014, hebben zich 155 mensen aangemeld voor dit evenement! Zeker 2 generaties gaan elkaar deze dag ontmoeten ,in de leeftijd van 35 tot aan 75 jaar, kortom jong en oud is aanwezig.

reunie de vossebelt volledig

Tags