Op zondag 6 april a.s. organiseert DSC afdeling volleybal weer het jaarlijkse recreatieve volleybaltoernooi. Heeft u zin om een dagje leuk te volleyballen, vraag dan uw familie, vrienden, kennissen of collega’s om samen met u een team te vormen of probeer uw buren zo enthousiast te krijgen!

Het toernooi heeft een recreatief karakter, meedoen en gezelligheid is dus belangrijker dan winnen! Overigens kan de winnaar een jaar lang de grote wisselbeker mee naar huis nemen en is er een aanmoedigingsprijs te verdienen. Per team mogen maximaal drie reguliere competitiespelers in het veld staan, (dit zijn ook spelers uit de recreantencompetitie). Ook mogen er maximaal drie heren in het veld staan. De minimum leeftijd is 12 jaar.

Het volleybaltoernooi wordt gehouden in het “Hof van Salland” aan de Dorpsstraat te Diepenveen. Het toernooi wordt over de gehele dag gespeeld. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,= per team, de teams kunnen zich tot 20 maart inschrijven.

Voor informatie en inschrijfformulieren kan men terecht via toernooidsc@hotmail.com, aarzel niet, stel een gezellig team samen en doe mee!!

Tags