De komst van Ralph Mens bij Diepenveen betekende een terugkeer bij een Deventer club na afwezigheid van drie seizoenen. Nadat hij bij Helios de basis legde voor het huidige succes verkaste hij naar Voorwaarts en was hij zelfs een jaar coach bij tweedeklasser Beekbergen.

Bij Diepenveen trof hij een smalle groep aan vlak voor de zomer. Vorig jaar was de doorstroming van jeugd mislukt door de studieplannen van de Diepenveense talenten. Daarnaast namen enkele ervaren spelers afscheid en moet Ralph Mens iets nieuws gaan bouwen. Dat is hem wel toevertrouwd, getuige zijn succes bij Helios tussen 2010 en 2013.

Ralph Mens op de bank bij Diepenveen

Ralph Mens op de bank bij Diepenveen

Jonkies
Terwijl een groot deel van zijn groep nog vakantie vierde, konden de jonkies alvast ruiken aan het eerste. Met name de pas 16-jarige Hugo Gramsma maakte veel speelminuten. ‘Hugo is één van de acht jongens die een mooie toekomst tegemoet gaan.’ De verdediger is pas eerstejaars A-junior en gaf zelf aan eerst eens in die A-selectie te willen spelen, maar zal vaker een uitnodiging tegemoet kunnen gaan zien van Mens.

Lees meer…

Tags