Afgelopen maandag werd de nieuwe MediPost in Diepenveen geopend. Deze medicijnen uitdeelpost is gevestigd aan de Dorpsstraat 20, naast de showroom van Autobedrijf Kemper. De openingstijden blijven ongewijzigd, van 09.00 – 12.00 uur en van 15.00 – 17.00 uur. De MediPost heeft wel een nieuw telefoonnummer: 0570-760750


Rutger Kemper van Autobedrijf Kemper feliciteert Annette Sedoeboen met de ingebruikname van de nieuwe MediPost. Klanten zullen meestal door haar geholpen worden. Apotheker Martin Gouw die het pand huurt van Kemper kijkt tevreden toe. (foto’s: Harry Mulder)

[AFG_gallery id=’134′]

De MediPost maakt onderdeel uit van de apotheek in Borgele, sinds kort onder de naam Alphega – apotheek Borgele “Voor de klant verandert er niets ten aanzien van de service, we blijven hetzelfde bedrijf. Wel breiden we ons assortiment zelfzorgproducten uit (pijnstillers, hoestdranken en speciale huidverzorgingsproducten) met het wereldberoemde merk Boots Laboratories”.

Patiëntenvoorlichtingsavond over Reuma
Op 15 oktober aanstaande organiseert apotheek Borgele een patiëntenvoorlichtingsavond met Reuma als onderwerp. Zowel de aandoening alsmede de medicatie zullen aan bod komen. U bent dan weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. U kunt tzt inschrijven voor deze voorlichtingsavond.

Meter- controledagen
Op 3 t/m 5 november worden in apotheek Borgele Meter- controledagen georganiseerd. U krijgt de mogelijkheid om tzt een afspraak te maken om uw meter en werkwijze te laten controleren. Zo weet u zeker dat u betrouwbare metingen doet.

Inloopuur / Spreekuur
Als u behoefte heeft aan een gesprek met uw apotheker over uw medicijnen en gezondheid kunt u altijd een afspraak maken. U mag ook langskomen op ons spreekuur op de vrijdagen van 10.00 – 11.00 uur. Wij verzoeken u van tevoren contact met ons op te nemen als wij iets voor u moeten uitzoeken.

Tags