Het bestemmingsplan voor Het Eikendal-Zuid in Diepenveen is door de gemeente Deventer gewijzigd om in te spelen op de wensen van potentiële kopers. Uit gesprekken met potentiële kopers en makelaars blijkt er behoefte aan meer flexibiliteit in kavelgrootte en bouwmogelijkheden, daar is in het nieuwe plan op ingespeeld. De verkoop van kavels van Het Eikendal-Zuid start eind oktober.

In Het Eikendal-Zuid kunnen kopers op ‘misschien wel het mooiste plekje van Nederland’ hun droomhuis bouwen. In de nieuwe plannen is er meer mogelijk qua kavelgrootte en bebouwing. Flexibiliteit en vrijheid staan centraal.

eikendal

Kavels
De kavelgrootte voor vrijstaande woningen in Het Eikendal-Zuid is minimaal 800 m2. Geïnteresseerden kunnen in overleg de grootte van een kavel bepalen en naar wens indelen. Nieuw is de mogelijkheid om ruime twee-onder-een-kapwoningen te ontwikkelen op kavels van minimaal 600 m2. Ook in Het Eikendal-Noord zijn de mogelijkheden verruimd. Het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal blijft behouden.

Tags