Lijkt het jou helemaal te gek om een Olympische held als Sven Kramer of Naomi Kromowidjojo te worden? Dan moet je zeker meedoen met het Kinderdagkamp dit jaar!

In het kader van meedoen is belangrijker dan winnen organiseert de werkgroep van het Kinderdagkamp Diepenveen dit jaar van 4 t/m 8 augustus het Kinderdagkamp in het thema –De Olympische Spelen-.

Natuurlijk bouwen we weer onze eigen hut, gaan we op stoere survival, kun je met de kabelbaan (als je durft!) en gaan we broodjes bakken. Ook zijn er een heleboel nieuwe spelletjes bedacht. We hebben zelfs onze eigen olympische Kinderdagkamp-mascotte!

dagkamp 2014

Ook dit jaar worden alle kinderen voor de heen- en terugweg opgehaald door een heuse huifkar en door het dorp gereden. We zorgen er vast met z’n allen weer voor dat onze huifkarren vol met zingende kinderen een mooie bezienswaardigheid is in Diepenveen.

Aanmelding voor het Kinderdagkamp kan van 1 t/m 15 april via www.kinderdagkamp.nl. Alleen kinderen die schoolgaand of woonachtig zijn in Diepenveen kunnen meedoen.

240 kinderen en ruim 100 vrijwilligers uit Diepenveen en omstreken gaan in augustus vast weer zorgen voor een onvergetelijke vakantieweek.

Tags