Onlangs sloot de familie Van Ginkel haar winkel in diervoeders en hengelsportartikelen. Een aantal sportvissers vroeg zich toen al af waar men dan de maden en het voer moest gaan kopen. Van Ginkel was een begrip, zowel in- alsmede buiten de regio waar met name veel liefhebbers van de hengelsport regelmatig hun materialen kwamen kopen. Maar hoe nu verder, dachten velen.

(c) Harry Mulder

Anne Marinus, al zo’n 35 jaar lid van de Diepenveense Hengelsportvereniging (DHV) dacht: “Zou het niet iets voor mij zijn om maden te gaan verkopen”. Anne en Hermien Marinus hebben in het voorjaar overlegd met Jan en Gini van Ginkel, wat de mogelijkheden zijn om verkoop van maden en ander aasvoer hier in Diepenveen te realiseren. Jan en Gini vonden het een mooi initiatief en hebben de familie Marinus een aantal nuttige tips gegeven. “Jan zei tegen mij dat als je maden wilt verkopen moet je ook zorgen voor hengelsportartikelen, zoals dobbertjes of haakjes”, zegt Anne. “Als mensen bij jou voer kopen dan is het handig dat men gelijk wat anders mee kan nemen indien men dat wenst”, adviseerde Jan.

Anne en Hermien besloten toen om vanaf september een webwinkel te beginnen. Op bepaalde dagen en tijden kunnen klanten hun bestelde producten afhalen.

Exclusief
De specialiteit in het assortiment zijn de lokvoeren die door Jan van Ginkel en topvisser Gerrit Surquin zijn samengesteld en door Evezet uit Hoevelaken worden aangeleverd.

Afhaaltijden:
vrijdagavond van 18.30 – 20.30 uur en zaterdags van 10.00 – 16.00 uur Randerpad 2

Vanaf volgend jaar, van april t/m september heeft men ook mogelijkheid om op de dinsdagavonden van 18.30 – 20.30 uur de bestelde producten of andere benodigdheden te verkrijgen. “In de zomermaanden wordt er volop gevist, juist dan hebben de sportvissers
vaker lokvoer en hengelsportartikelen nodig. We willen onze klanten dan ook op de dinsdag in de gelegenheid stellen te profiteren van ons aanbod en onze gastvrijheid. Maar men kan ook zo bij ons komen voor maden, casters en wat gangbare voeren, we proberen wat op voorraad te hebben”, zegt Anne Marinus.

Hengelsportplace.nl
Anne en Hermien Marinus
Randerpad 2, 7431 PV Diepenveen
Telefoon: 06 – 16 07 53 25
E-mail: Hengelsportplace@gmail.com

Tags