De kavelverkoop van Het Eikendal-Zuid is goed van start gegaan. Na de 1e inschrijfronde was er zo veel interesse, dat er vorige week is geloot voor een aantal kavels.

Tijdens de 1e inschrijfperiode kwamen er meerdere inschrijvingen binnen voor verschillende kavels. Na de loting zijn er 3 kavels voor vrijstaande woningen verkocht en op 2 kavels is een optie genomen. Voor kavels van twee-onder-kapwoningen is bijzonder veel animo. Er zijn 4 kavels voor tweekappers verkocht en op 2 percelen is een optie genomen. Al met al zijn er na de 1e inschrijfperiode 7 kavels verkocht en 4 opties gesloten.

Schets van het zuid gedeelte van het Eikendal

Schets van het zuid gedeelte van het Eikendal

De plannen voor Het Eikendal-Zuid zijn aangepast. Voor een vrijstaande woning zijn er nu kavels vanaf circa 800 m2 beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om samen, bijvoorbeeld met familie of vrienden, een twee-onder-een-kapwoning te bouwen op een kavel vanaf circa 600 m2. Op 31 oktober is de kavelverkoop gestart.

Voorbereidende werkzaamheden van start
Inmiddels is er gestart met de voorbereidende werkzaamheden. Grote graafmachines verplaatsen zand en leggen de contouren van de kavels en wegen aan. Omwonenden zijn door de gemeente geinformeerd over de werkzaamheden en eventuele (tijdelijke) overlast die deze fase van plan Eikendal met zich mee kan brengen.

[AFG_gallery id=’150′]

Fotografie Harry Mulder (c)

Tags