In het Kulturhus in Diepenveen vond afgelopen zaterdag een nieuwe activiteit van de SJD & JTF plaats. De Stichting Jongerenactiviteiten Diepenveen organiseerde in samenwerking met Jointheforce voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar de Call of Duty advanced warfare 2 vs 2 console cup.

Voor de Diepenveense jongeren tot 13 jaar wordt er van alles georganiseerd maar speciaal voor de tieners zijn er geen of weinig activiteiten. Daarom was het bestuur van de SJD verheugd over de samenwerking met twee stagelopers van het Etty Hillersum Lyceum die in het kader van hun studie maatschappelijk werk hier een stage opdracht vervulde. De Diepenveense jongeren werden door hen met raad en daad ter zijde gestaan, daardoor ontstond er een win-win-situatie; de SJD faciliteert en een groep enthousiaste vrijwilligers zorgt voor de invulling van de activiteit.

Onder het genot van een hapje en een drankje vermaakten de aanwezigen zich in een ontspannen ambiance met de playstations. Begin volgend jaar zal met de voetbalgame Fifa een vervolg aan deze activiteit worden gegeven.

Fotografie Harry Mulder (c)

[AFG_gallery id=’149′]

Tags