Dierenbescherming afdeling OverGelder is in de gemeente Deventer, voor haar jaarlijkse collecte in oktober, dringend op zoek naar een collectecoördinator en diverse wijkhoofden, waaronder ook in Diepenveen.

Een coördinator organiseert, met ondersteuning van de centrale organisatie, de collecte in een bepaald gebied. Als collectecoördinator stuurt u de wijkhoofden aan en voorziet u hen van de collectematerialen. Een wijkhoofd organiseert de collecte in een bepaalde wijk en onderhoudt het directe contact met de collectanten. Vindt u dierenwelzijn ook belangrijk en houdt u van organiseren en communiceren, dan horen we graag van u. Ook als u wilt collecteren!

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen voor meer informatie of aanmelding contact opnemen met Erik Kissing op telnr. 06-10913599 of via e-mail collecte@db-og.nl.

De collecte stelt de Dierenbescherming in staat meer te doen aan het bestrijden en voorkomen van dierenleed. De opbrengst van de collecte wordt lokaal besteed en komt direct ten goede aan dieren in de regio. Mensen die dus direct iets willen betekenen voor dieren in hun eigen regio, kunnen zich aanmelden als coördinator, maar ook als wijkhoofd of als collectant!

Tags