Het kopen of verkopen van een auto is een feestelijke aangelegenheid. Althans, als het aan Jan-Willem Jolink ligt. Met de oprichting van Automakelaar Jolink wil de Deventenaar van het aan- en verkooptraject een waar genot voor de autoconsument maken.

De naam Jolink is geen onbekende naam binnen het Sallandse bedrijfsleven. “Mijn ouders runnen al jaren een grondverzetbedrijf in Diepenveen”, geeft de 39-jarige Jan-Willem aan. “Zelf koos ik voor een carrière binnen de autowereld. Na het afronden van mijn opleidingen aan de MTS en het Instituut voor Autobranche en Management ben ik sinds 1996 als verkoopadviseur actief geweest voor diverse autobedrijven in de Sallandse regio.” Zijn technische en commerciële kennis heeft Jan-Willem begin maart meegenomen naar Automakelaar Jolink. ,,Een uniek concept dat inspeelt op de nieuwe economie en een veranderende automarkt”, omschrijft de geboren Diepenvener zijn eigen onderneming. “De automarkt kenmerkt zich door een overweldigend aantal aanbiedingen en een groeiend online autoaanbod. Dat biedt veel kansen en financiële voordelen voor autokopers en -aanbieders, maar kent ook veel risico’s.”

IMG_6328 m.logo

Door het benutten van de financiële voordelen en het minimaliseren van alle risico’s dient Jan-Willem uitsluitend het belang van de autoconsument. “Automakelaar Jolink werkt volledig onafhankelijk”, geeft hij aan. “Daardoor kan ik mensen tegen de meest gunstige voorwaarden aan een nieuwe of gebruikte auto helpen.” Ook klanten die hun auto willen inruilen of verkopen, kunnen Jan-Willem inschakelen voor deskundig advies. “Het inruilen van een auto bij een autobedrijf of het particulier verkopen via internet blijkt in de praktijk vaak tegen te vallen”, weet hij. “Door gebruik te maken van een uitgebreid, landelijk netwerk ontvangen mensen bij Automakelaar Jolink binnen 48 uur het hoogste bod voor hun auto. Of het nu gaat om aan- of verkoop, mijn streven is om elke autoaflevering tot een feest te maken.”

Alle ‘ins and outs’ van Automakelaar Jolink zijn terug te vinden op www.automakelaar-jolink.nl. Jan-Willem is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-51836865.

Tags