Op het mooie hoofdveld van Sportpark Gerner in Dalfsen heeft Diepenveen zondagmiddag twee punten laten liggen. Een zeer slechte periode in de eerste helft en vele gemiste kansen in de tweede helft braken het elftal van trainer Ralph Mens uiteindelijk op, waardoor het slechts met één punt huiswaarts keerde.

Diepenveen begon goed aan de wedstrijd. Al in de tweede minuut rondde spits Jeffrey Mooren een goede voorzet van Davey Mooren beheerst af. Het eerste kwartier had Dalfsen veel moeite met de snelle Diepenveense buitenspelers, want ook Marcel Bijker en Davey Mooren verschenen beide al in zeer kansrijke positie, maar vergaten de wedstrijd al vroeg in het slot te gooien.

Vervolgens beleefde Diepenveen een half uur om snel te vergeten: duels gingen zonder uitzondering verloren, de bal ging in een veel te traag tempo rond, er werden veel verkeerde keuzes gemaakt en de onderlinge acceptatie was ver te zoeken. Diepenveen mocht daardoor van geluk spreken dat Dalfsen hier ‘slechts’ twee keer van profiteerde en het zodoende nog een wedstrijd was.

Lees meer…

Tags