Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Diepenveen geeft op zaterdagavond 15 november a.s. om 20.00 uur een concert in het Kulturhus Hof van Salland.

Dit jaar vindt er tijdens het concert van de muziekvereniging uit Diepenveen een bijzondere samenwerking plaats met de Bigband Twello. Dit orkest treedt als gast op tijdens het concert. Beide orkesten spelen ook samen een paar swingende nummers in bigband stijl. Het is de eerste keer, dat deze orkesten samen spelen.
Daarnaast verzorgen orkest en slagwerkgroep van Sempre Crescendo, afzonderlijk en samen, een pittig en vlot programma.

Trompettist Jan Henst speelt niet alleen bij Sempre Crescendo uit Diepenveen, maar ook bij de big band uit Twello. Vanuit zijn gedeelde ervaring bij beide orkesten is het idee ontstaan om samen een concert te geven. Zowel in Diepenveen als in Twello was men hier meteen enthousiast over.

Tijdens het concert staat het orkest van Sempre Crescendo onder leiding van dirigent Piet Urff. De slagwerkgroep wordt geleid door Gerrit Reijnders en de bigband door Edwin Neuteboom Spijker.

De entree voor dit concert bedraagt € 6,50 voor volwassenen en € 4,00 voor jongeren t/m 12 jaar. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. De zaal is open vanaf 19.30 uur

Tags