Op zaterdag 21 juni houdt DSC afdeling gymnastiek zijn jaarlijkse clubkampioenschappen. Alle jeugdleden (meisjes en jongens, recreatie en selectie) laten turnoefeningen op hun eigen niveau zien en strijden om clubkampioen turnen 2014 te worden.

De clubkampioenschappen hebben dit jaar een bijzonder tintje aangezien we ook stilstaan bij het 25-jarig jubileum van selectie-trainer Jan Hiemstra. Al sinds april 1989 is Jan iedere vrijdag (en sinds enkele jaren ook op maandag) in de gymzaal te vinden en de drijvende kracht achter de turnselectie van DSC. Naast de selectie turnen begeleidt Jan ook het jongens turnen en de springgroep.

We heten alle leden, oud-leden, ouders en andere belangstellenden van harte welkom om bij deze bijzondere clubkampioenschappen aanwezig te zijn. De kampioenschappen vinden plaats op zaterdag 21 juni in het Hof van Salland te Diepenveen van 9 uur tot ongeveer 13.30 uur. Na afloop van de kampioenschappen kunt u Jan Hiemstra feliciteren met zijn 25-jarige jubileum.

Meer informatie of belangstelling om als bestuurslid of trainer onze gymvereniging te versterken? Contact bestuur: Marloes Nieuwenhuis: marloes@nederlandsch.net

Tags