De Stichting Jongerenorganisatie Diepenveen organiseerde weer een Kinderdisco voor alle kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool. Deze keer had de disco, die op Valentijnsdag werd gehouden het thema Carnaval.

In de grote zaal van de Hof van Salland was het een groot feest, een paar dj’s zorgden met hun muziek voor een geweldige sfeer, ook de limonade en het snoepgoed ontbraken niet. Een aantal kinderen had zich verkleed in de meest vreemde uitdossing, de organisatie had daarvoor nog een paar prijsjes beschikbaar gesteld.

De Kinderdisco is één van de pijlers van de SJD net zoals de Timmerclub en de Kookclub. Daarnaast worden nog tal van activiteiten georganiseerd, allemaal gedragen door vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzetten om de jongeren in Diepenveen de mogelijkheid te bieden om op een gezellige, creatieve en sportieve manier een waardevolle invulling te geven aan hun vrije tijd.

Medio april zal in aanloop naar de eerste Koningsdag een Oranjedisco worden georganiseerd in samenwerking met het Oranjecomité.

[AFG_gallery id=’112′]

Tags